Tornbjerg tæt på finaleplads i Fynsk basketballturnering

 

I dag stillede et veloplagt Tornbjerg hold op i den fynske Basketballturnering for gymnasier.

Tornbjerg starter med at spille den første kamp mod de forsvarende fynske mestre fra Odense Katedralskole (OK). Efter 2 tætte perioder hvor de to hold spiller lige op, lægger Tornbjerg sig overlegent i front med nogle lækre drives under kurven og sikre skud. De 3 sidste minutter af 4. Periode, kommer OK dog alt for tæt på. Der er 30 sek. tilbage til kampen fløjtes af, der står 33-31 til Tornbjerg. OK erobrer bolden, skyder og kommer for første gang i lang tid i front med scoringen 33-34. Tornbjerg får bolden og har 10 sek. til at komme til en afslutning, skyder og rammer, samtidig fløjter dommeren for skridt og scoringen annulleres. Tornbjerg taber kampen 33-34.

I de efterfølgende to kampe leverer drengene flot samspil, med gode assists, rebounds, skud og aktivt forsvar. De vinder overbevisende over Nordfyn med scoren 42-33 og over Fåborg med scoren 48-23.

Da der ikke blev spillet semifinaler, men kun en finalekamp, bliver det OK der kommer i finalen fra vores pulje pga. sejren over os, de spiller en tæt kamp mod Sct. Knuds, som vinder de fynske mesterskaber i år.

Tak til drengene for en hyggelig, intens og sportslig dag. De viste tornbjergånden i god form.