Fritidsaktiviteter på Tornbjerg Gymnasium

 

Hvor er det fedt….

IMG_5285.. At du starter på Tornbjerg! Lige nu sidder du sikkert edderspændt og glæder dig til at starte på gymnasiet – og med god grund. Vi glæder os ligeså meget til at du starter, som du gør! Du skal nemlig snart møde os, dine nye venner og klassekammerater, som du skal bruge de næste tre år med. Vi skal feste, hygge og have det sjovt.
På billedet er indbudt til 1. temafest – 1.b med farvetemaet pink. Og det er ikke kun din klasse, du skal have det sjovt sammen med – det er hele skolen. På tværs af årgange og klasser. Der er både Årsshow, Miracules-fester, hvor elever langer øl over baren ovenpå en lang fredag, OD for de elever, det hjælper den tredje verden, musikarrangementer, idrætsdag og meget, meget mere…og så er der de elever, der kæmper for, at du får en bedre og federe hverdag i elevrådet.

Hvor er det frisk…

Der er mange muligheder for aktive fritidsaktiviteter på Tornbjerg Gymnasium.
Vi kalder det Tornbjerg Frisk der samler de mange muligheder bl.a. om Fitnessrum
fritidssport og turneringer, Eventyrløb og idrætsarrangementerne idrætsdag og 3.g løbet
(Frit efter Eva Leth, tidl. elevrådsforkvinde.)
Skolens faciliteter og lærerkræfter inden for bl.a. fagene musik, idræt og billedkunst stilles i vid udstrækning til elevernes disposition efter skoletid. På Tornbjergsamlinger, opslags-tavlerne samt på den elektroniske kalender vil disse tilbud blive annonceret.

Hvor er det udfordrende …

På Tornbjerg Gymnasium har vi både tilbud til elever, som har brug for en hjælpende hånd for at klare dagligdagens faglige opgaver, og til dem, som søger udfordringer og plads til fordybelse i projekter, der ligger udover skolens undervisningstilbud. Du kan læse om et par af de aktiviteter, der er henvendt til de elever, som vil have lidt mere at rive i, nemlig Projekt Forskerspire og Akademiet for Talentfulde Unge (ATU).