Idrætsdagen

Introforløbet slutter med at 1g klasserne kommer helt ind i Tornbjergs ånd! Det sker med idrætsdagen og den efterfølgende spisning og fest.
Selvfølgelig er 2. og 3.g’erne også med i dysterne. Det er en dag med idræt, leg og konkurrence, hvor alle skolens klasser mødes i sjove og anderledes dyster. Dagen afvikles som regel den første fredag i september.

I højt humør og sjove udklædninger er der mulighed for at kæmpe og grine med resten af skolens elever. Når man det ikke i løbet af dagen, så er der muligheder om aftenen. For da er 2.g klasserne værter for gode hjemmelavede måltider i flotte restauranter rundt om på skolen. Foreslå din familie at spise sammen med dig i en eller flere restauranter, der skal nemlig spises godt til, da overskuddet går til 2.g klassernes studieture!

Efter spisningen vil der være stor fest – arrangeret af skolens festforening ”Miracules”.
Se billeder fra en idrætsdag her

Idrætsdagen er hvert år bygget op omkring et nyt emne og den løber altid af stabelen et nyt og spændene sted. Vi har i de senere år været på HAVNERUMFART på Odense Havn, til dyrskue med TORNBJERG OG KO. på dyrskuepladsen, hoppet rundt med TORNBJERG I HØET i den Fynske Landsby og HELT UD I SKOVEN ved Fruens Bøge, “TORNBJERG ROCKER”, der afholdtes på Stige Ø. I 2014 blev idrætsdagen LANDSBYEN.TG afholdt i Den Fynske Landsby (film), i 2015 var temaet BØRNEFØDSELSDAG og i 2016 var temaet “DE TORNBJERGSKE LEGE.  Hvad mon det bliver i 2017?