Tornbjerg Rundt

“Tornbjergånden” Se & Hør

På Tornbjerg Gymnasium lægger vi vægt på en god  og tryg atmosfære. Det er vigtigt at understrege, at der skal være plads til alle. Selvom skolen er blevet betydelig større, er det vigtigt for os, at den gode stemning samt respekten og ligeværdigheden, som Tornbjerg altid har været kendt for bevares. Vi gør derfor meget ud af ind i mellem den normale undervisning at få samlet skolens elever. Det kan være klassevis, årgange eller hele skolen, der samles for at underholdes, undervises eller informeres.
 

Tornbjergsamlinger

Vi har en lang tradition for en ugentlig Tornbjergsamling. Det vigtigste formål med samlingen er at give beskeder til elever på tværs af årgange, klasser og hold. Hver samling har desuden en værtsklasse, der har ansvaret for, at samlingen forløber som den skal. Udover ordstyrerrollen skal den ansvarlige klasse også stå for en afsluttende underholdning, som er med til at samle skolen i grin eller diskussion.

IMG_1224

 

Tornbjergmøder

Ind i mellem afløses Tornbjergsamlingen af et Tornbjergmøde, som er en slags Klassens Time for hver enkelt klasse. Formålet med Tornbjergmøderne er at støtte og udvikle den demokratiske proces på skolen. Det er her klassens elevrådsrepræsentanter kommer med nyt fra elevrådet og her klassen kan videregive ideer til repræsentanterne. Møderne giver klassen mulighed for at tale om vigtige emner vedrørende dagligdagen. Dagsordenen til et møde kan fx omfatte studieturen, udklædning til idrætsdagen eller Blå Bog – der er plads til både store og små emner.