Exchange students

Tornbjerg Gymnasium har i skoleåret 2014/15 følgende udvekslingselever:

 

fritz

Theresa, 1d

Hej! Jeg hedder Theresa og er 15 år gammel. Jeg kommer fra en lille by i Sydtyskland, som ligger tæt på Karlsruhe og Freiburg. Jeg har valgt at tage på udveksling for at lære et andet land samt kultur, traditioner og skolesystem at kende. Mine forventninger var at komme til et helt nyt sted, lære et nyt sprog og få mange nye venner. Udfordrende for mig er at det er nogen gang ret svært at følge med i undervisningen og generelt i mange af de ret hurtige samtaler i hverdagen. Selvfølgelig sammenligner man sit nye liv og omgivelse ofte med tingene derhjemme og finder så altid på nogen spændende detaljer, som er anderledes end man kender det. Selvom mange tænker at der ikke er så stor en forskel mellem Danmark og Tyskland, så synes jeg alligevel at der findes mange små ting som får en til at tænke lidt andeledes over det hele.

 

karuoko
Kaoruko, 1f

Hej, jeg hedder Kaoruko. Jeg er 17 år gammel og kommer fra Kobe i Japan. Jeg har været i Danmark i 6 måneder nu og skal rejse hjem til Japan om 5måneder.
Jeg har valgt Danmark, fordi jeg elsker dansk design. Specielt jeg kan godt lide danske møbler og lamper. Jeg synes de er meget specielle og fantastiske. Dansk design er populær og kendt i Japan. Jeg vil gerne arbejde med møbler i fremtiden.
It has been my dream for a long time to be an exchange student, I wanted to try “new things”. I really like to meet new people and see new places. Since I came here, I faced many culture shocks, but I could accept them easily. I like Danish culture, food and beautiful places. This exchange year helps me a lot to grow up and gives me challenges. I’m really happy to be in Denmark.

 

gam
Gam, 1c

My name is Varitta Srijunvong and ’Gam’ is my nickname.
I come from Thailand. My hometown is Ratchaburi Province but actually I was studying in Bangkok.
The reason why I wanted to be an exchange student was to represent our Thai culture in another country and take impressions from a different culture back – as the word exchange says.
Also, I want to discover myself and experience life in a new society.
I expect to adapt to Danish culture and live my life happily with Danish people, so I can exchange my experiences and traditions with them. I will bring these precious experiences back to my country.
Now, there is only one thing that challenges me a lot – that is ‘language’. Nothing is a big deal, if you can communicate. But I know it takes time to learn a language. I’ll surely make an effort.

 

Kenyanske udvekslingselever optræder på Tornbjerg Gymnasium

 

Alle uger

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
no photo