Lektiecafeen på Tornbjerg Gymnasium

Lektiecafeen har et godt tilbud til dig!

Hvis du har brug for et tip til løsning af de skriftlige afleveringer i matematik, fysik og/eller kemi eller måske har brug for lidt hjælp med besværlige beviser i matematik eller vanskelige teorier i fysik, ja, så er Lektiecafeen et oplagt sted at søge hjælpen.

Hver tirsdag og torsdag i tidsrummet 14:00 – 16:30 vil Lektiecafeen på Tornbjerg Gymnasium være åben. Den vil være bemandet med en lærer og 2 studiepiloter. Studiepiloterne er elever fra 3.g, der er rigtig dygtige og rigtig dygtige til at give hjælp, fordi de ved alt om, hvordan det er at være elev i gymnasiet. Lektiecafeen bor i studiecentret og studiepiloterne finder du som udgangspunkt ved bordene foran kopirummet.

Man kan bruge Lektiecafeen på flere måder: Måske er der blot brug for et lille vink til en enkelt opgave, men der er også mulighed for at arbejde mere systematisk med opgaverne – også i grupper, det kan faktisk være hyggeligt at arbejde på denne måde, men der kan også være tale om, at man i et enkelt emne har brug for øvelse i grundlæggende stof. En af fordelene ved Lektiecafeen er, at studiepiloterne har tid til at hjælpe med problemer, som man måske ikke altid kan nå at behandle til bunds i en hektisk dagligdag i timerne.

Det er et rigtig godt tilbud – og det gælder hele året!