Pigeaften

Girls-Night-Out 2013

ALLE PIGER PÅ TORNBJERG GYMNASIUM!

Så er det med at finde velgørenhedshjertet,
samt alt dit aflagte tøj frem og komme til

GIRLS’-NIGHT-OUT!

Arrangementet kommer til at finde sted

FREDAG D. 15. NOVEMBER KL. 19.00

på Tornbjerg Gymnasium og er for alle nuværende piger på skolen. Alt du skal gøre er, at finde at dit aflagte tøj frem og komme til en hyggelig aften på skolen. Overskuddet går til en organisation som ihærdigt arbejder for at hjælpe børn i Kenya ud af slumlivet. Link til arrangementet findes herunder:
Facebook
Så hvad venter I på piger?

Pigeaften

Girls-Night-Out 2012
Fredag d.9 november 2012 var Tornbjerg gymnasium vært for et arrangement, der involverede mange af skolens piger. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor der blev grinet og fjantet. Ved én af de mange boder, var der en smykkerdesigner som havde designet hendes egne smykker, hvor der stod samtlige piger samlet rundt om.
Der var rigelig med hyldeblomst drikke og alle fik i hvert fald 4 flasker med hjem. Margrethe Wind og mange andre havde bagt kage, og der var derfor gratis kage til alle.
Vila havde sponsoreret 4 kasser med tøj, og som blev sat på auktion og i alt blev der indsamlet 4.400kr til SOS Gambia
Under aftenen blev der trukket billetnumre, og vinderen der havde det samme nummer, vandt én af de mange lækre præmier bla. et gavekort til Sunset, crémer, pudder, læbepomade, gavekort til Kaffe Karma, tøj fra Tine P og mange flere!
Aften blev slutte af med en rigtig tøsefilm nemlig “The notebook”.

Tekst og fotos: Emilie Mølgaard 2.e (2012-3)