Kantinen på Tornbjerg Gymnasium

Kantinedriften på Tornbjerg Gymnasium er bortforpagtet. Kantineforpagter for perioden: skoleår 2016-18 er Johnny Andre Hammeken. Johnny er uddannet konditor og kok. Johnny driver udover kantinen på Tornbjerg Enghavegaardens B’n’B sammen med sin kone Saryn. Johnny har senest drevet Café Le Rouge i Nørrebrohallen.

 

Kantinen går op i at servere varieret kost baseret på årstidens friske råvarer. De ønsker at give elever og ansatte mulighed for at vælge sundt, og du vil derfor altid finde et sundt alternativ i kantinen.

 

 

Blandt det faste sortiment finder du brødprodukter, kioskvarer, kolde og varme drikkevarer, spændende friske salater lækre sandwich samt dagens varme ret. Alt sammen til fornuftige priser. Kantineudsalget har på almindelige undervisningsdage åbent mandag-fredag mellem kl. 8-14. I eksamensperioder kan der være reducerede åbningstider og sortiment. Har du forslag til forbedringer eller har du særlige ønsker til bestilling af forplejning til et arrangement på skolen er du altid velkommen til at henvende dig direkte til kantinepersonalet.